Grote markeringen

Onze kunststof grastegels zijn eenvoudig uit te breiden met onze markeringen. De grote markeringen kunnen per tegelmodule erin geklikt worden. Hiermee kun je zichtbare lijnen creëren of symbolen maken, bepaalde gebieden benadrukken enzovoorts. De markeringen zijn eenvoudig in de kunststof tegels te drukken. Wanneer de grote markering in de tegels is gedrukt zitten ze ook echt vast en komen ze niet snel los, ze zijn wel via de onderkant van de tegels weer eenvoudig los te klikken. De grote markeringen worden vaak voor vliegvelden, opritten en parkeerplaatsen gebruikt.

Grote markering voor grastegels
Klik markering groot voor grastegels

Mogelijkheden

De mogelijkheden met de grote markeringen zijn eindeloos. Er zijn duidelijke symbolen en lijnen te maken. Dit wordt erg veel voor landingsbanen gebruikt op vliegvelden, dit komt doordat onze grastegels ook veel gebruikt worden voor vliegvelden en op gras kun je geen permanente markering aanbrengen. Hierdoor zijn onze tegels en markeringen de ideale oplossing en alternatief voor een verharde landingsbaan denk aan bijvoorbeeld asfalt.

De markeringen zijn in 3 kleuren te verkrijgen: Geel, Wit en Grijs. Hiermee kun je nadruk leggen op bepaalde markeringen.

Klik hier voor het foto album.

Kunststof grastegels voor vliegveld

Bestellen of een offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze kwaliteit grastegels en wil u ze direct bestellen dat kan in onze webshop.
Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn of wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.