Grote markeringen

Onze kunststof grastegels zijn eenvoudig uit te breiden met markeringen. De grote markeringen kunnen per tegelmodule erin geklikt worden. Hierdoor kunt u zichtbare lijnen creëren of symbolen maken of bepaalde gebieden benadrukken. Deze markering is eenvoudig in onze kunststof tegels te drukken. Wanneer de grote markering in de tegels is gedrukt zitten ze ook echt vast en komen ze niet snel los, ze zijn wel via de onderkant van de tegels weer eenvoudig los te klikken. Deze markeringen worden vaak voor vliegvelden, opritten en parkeerplaatsen gebruikt.

Mogelijkheden

De mogelijkheden met onze grote markeringen zijn eindeloos. Zoals hierboven besproken kunt u er duidelijke symbolen en lijnen mee maken. Dit wordt veel bij landingsbanen gebruikt op vliegvelden omdat je op gras kun je geen permanente markering kan aanbrengen. Hierdoor zijn onze tegels in combinatie met markeringen de ideale oplossing en alternatief voor een verharde landingsbaan denk aan bijvoorbeeld asfalt.

De markeringen zijn in 3 kleuren te verkrijgen: Geel, Wit en Grijs. Hiermee kun je nadruk leggen op bepaalde markeringen.

Hier vindt het foto album met markeringen.

Bestellen of een offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze kwaliteit grastegels en wil u ze direct bestellen dat kan in onze webshop.

Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn of wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Bestellen in de webshop:

Bestellen