Parkeerplaatsen

Aanleg van een parkeerplaats is met de kunststof grastegels een eenvoudige en doeltreffende oplossing. Met de grastegels van kunststof maakt u van een grasveld gemakkelijk een parkeerplaats. Met onze speciale grastegels kunt u een grasveld gebruiken voor tijdelijke of permanente parkeerplaats. Door het gebruik van de kunststof grastegels rijd men de grasmat niet kapot, ook worden sporen voorkomen. Door de kunststof grastegels gaan auto ook minder snel slippen doordat ze veel beter grip hebben als op een standaard grasveld.

Aanbrengen is heel eenvoudig met een trilplaat of een wals. Wanneer de grastegels zijn aangebracht blijft de grasmat in goede conditie en worden er geen sporen ingereden. Als het gras weer gaat groeien zijn de grastegels nagenoeg onzichtbaar.

Grastegel

Door de speciale structuur van de kunststof grastegels, met de weerhaken aan de onderzijde, zullen deze niet snel omhoog komen. De combinatie van de weerhaken en de wortels van het gras zorgen voor een solide stevige ondergrond. Doordat de bovenzijde uit blokjes bestaat, en deze om en om open en gesloten zijn, hebben de grastegels veel draagkracht en zullen minder snel de bodem in worden gereden. Dit is een voordeel in vergelijking met soortgelijke kunststof grastegels die volledig open zijn, deze zullen sneller in de grasbodem zakken doordat ze minder draagkracht hebben.
Een ander voordeel van onze grastegels is dat deze gemaakt zijn van een HDPE, dit is een nagenoeg onbreekbare kunststof. Hierdoor krijgt men ook geen losse kunststof splinters in de grond. Er zijn ook kunststof grastegels die van een harde kunststof zijn gemaakt en die veel  sneller breken. Afhankelijk van het gebruik kan dit veel ongemak geven.

Ook kan men de kunststof grasroosters gebruiken voor bijvoorbeeld de looppaden in een tuin of op een golfbaan, zodat men daar geen drassig ondergrond of sporen krijgt.
Informatie over prijzen vindt u op de website van Nedlandic.nl.

Geen vastzittende auto’s meer

Wanneer u uw parkeerplekken voorziet van de kunststof grastegels van Nedlandic, heeft u geen last meer van auto’s die vast zitten in de modder of wegzakken in de natte grond. Doordat de tegels niet wegzakken en een harde toplaag hebben, kunnen auto’s zonder te slippen eenvoudig komen en gaan. Door de unieke vorm zijn deze kunststof grastegels de ideale oplossing.

Grastegels bestellen of een offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze kwaliteit grastegels en wil u ze direct bestellen dat kan in onze webshop.

Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn of wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Foto's

Klik hieronder en zie onze fotoalbums voor ideeën en voorbeelden.

Album