Grastegels.eu / Nedlandic

Vanuit onze vestiging in Kootwijkerbroek levert Nedlandic aan particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Onze klanten bestaan uit maneges, rijverenigingen, veehouderijen, hobbyboeren, bedrijven in de agrarische sector en industrie. Nedlandic streeft naar het leveren van kwaliteits producten.

Nedlandic levert niet alleen grastegels maar ook paardenmatrassen, koematrassen, het kunststof hindernismateriaal van Safety-System, een uitgebreid assortiment hooiruiven en voerruiven, weidehekken, afrateringsmateriaal, kruiwagens en hekwerk. Daarnaast levert Nedlandic alles op het gebied van drinkwatervoorziening, drinkbakken rondpompsystemen, etc. Deze producten kunt u vinden op Nedlandic.nl, Paardenmastras-comfort.nl, Grastegels.eu en Koematras-comfort.nl/.

De meeste artikelen van ons uitgebreide assortiment zijn uit voorraad of met een korte levertijd leverbaar. De artikelen verzenden wij naar onze klanten of worden met eigen transport bezorgd. Ook is het mogelijk om de artikelen in Kootwijkerbroek te komen bekijken en af te halen.

Voor informatie en advies kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer:
0342- 444585
06-24851301
Ook per e-mail: info@nedlandic.com

Openingstijden Nedlandic
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00
Zaterdag van 9.00 tot 12.00
Wij zijn niet altijd aanwezig, het beste is even van te voren te bellen.