Kunststof grastegels

Door het innovatieve ontwerp van de grastegels zijn ze geschikt voor vele doeleinden. Na het plaatsen van deze tegels heeft u altijd een hard oppervlakte bij regenachtig weer. Dus dit betekent geen modderpoelen in groenstroken, parkeerplaatsen, bermen enzovoort. De grastegels worden vaak toegepast voor: Inritten, manegebodems, paddockbodems, parkeerplaatsen, vliegvelden, golfbanen en looppaden. Ook worden ze gebruikt voor schietbanen, bermen en vele andere toepassingen. Bekijk Foto’s voor meer voorbeelden.

Inritten

Met onze kunststof grastegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn de ook uitermate goed geschikt voor het verstevigen van een onverharde inrit naar bijvoorbeeld een schuur of een opslag hok. De Terra-Grid E35 zijn kunststof grastegels met een maximaal draagvermogen van 160 ton per m². Ook zijn de tegels UV-, vorst-, olie-, zuur- en wegenzoutbestendig. Wanneer de ondergrond juist in aangelegd kunt u vrijwel met alle voertuigen er overheen rijden.

Klik hier voor meer foto’s van dit project.

Golfbanen

Doordat onze grastegels erg eenvoudig een te leggen zijn en ten opzichten van elkaar kunnen bewegen zijn ze ook goed geschikt voor golfbanen. Hierdoor zijn de golfbanen beter beschermd tegen schade wanneer de grond door regen erg modderig is geworden. Het water zakt snel naar beneden en u houd een hard oppervlakte door de kunststof tegels.

Klik hier voor meer foto’s van dit project.

evenemententerreinen

Na evenementen is er altijd schade aan het terrein. Gras is kapot, wanneer het heeft geregend zijn er grote modderplekken enzovoort. Dit is te voorkomen met de Terra-Grid E35. Wanneer uw evenemententerrein heeft voorzien van de grastegels heeft u hier geen last meer van. Ook is bij regen het terrein eenvoudig te bereiden met voertuigen zonder dat zij gelijk vast komen te zitten in de zachte grond.

Schietbaan

Zelf voor schietbanen worden onze grastegels gebruikt. Wanneer de tegels aangelegd zijn kun je er gemakkelijk overheen lopen zonder het gevaar dat je je voet verzwik. De vakjes zijn zo ontworpen dat zij maximaal gebruiksgemak vertegenwoordigen.

Klik hier voor meer foto’s van dit project.

Bermversterking

De Terra-Grid E35 is gemaakt van Polyethylene of single-variety – reclaim. Dit betekent dat deze tegels heel gemakkelijk te recyclen zijn. Hierdoor zijn zij perfect voor bermversterking in plaats van de ouderwetse betonnen bermtegels.