Foto's Kunststof grastegels

Hier enkele foto’s van de diverse mogelijkheden. Al deze projecten zijn gedaan met de grastegels van Nedlandic. Heeft u na het zien van de foto’s vragen neem dan vrijblijvend contact op.

Grastegels:

Een grastegel is vaak van beton of kunststof. De grastegels zijn van kunststof met als voordeel dat ze niet zwaar zijn om te leggen. De grastegels hebben een doordacht design lees hier meer over. Grastegels hebben meerdere namen hier enkele voorbeelden: grasbetontegel, grasraster, grasbetonsteen, grassteen, verhardingstegels, grastegels, parkeertegel en in België nemen ze het vaak een grasdal.

Kunststof grastegels worden vaak toegepast op plaatsen waar de ondergrond hard moet zijn maar het mooier staat of praktisch is dat er gras staat. Hier enkelen voorbeelden waar grastegels vaak worden gebruikt: manage bodems, paddock bodems, parkeerplaatsen, opritten, bermen, beschoeiingen, vliegvelden, om en rond de stal, opslagplaatsen, weides, rijbak, duikers, dijken, taludverharding, campings en speeltuinen. De mogelijkheden zijn eindeloos.